Helstegt oksemørbrad med grillet grønt

4 pers.

Ingredienser

1 hel oksemørbrad ca. 1,5 – 1,8 kg
Marinade:
3 spsk. farin
3 spsk. chilisauce
2 spsk. teriyakisauce
2 spsk. vand
4 fed presset hvidløg
tabasco efter smag
Grønsager:
4-6 gulerødder
4-6 forårsløg
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
40 g smør
2 spsk. balsamico
2 spsk. akaciehonning

Fremgangsmåde

Gulerødder skrælles og skæres i kvarte på langs. Forårsløgene skylles og skæres i længder med gulerødderne. Skær peberfrugter i brede stænger eller tern. Kom alle ingredienserne i en foliebakke med smør, balsamico og honning. Foliebakken med grønsager sættes på den direkte side af grillen og grilles i 10 minutter.
Smør risten med olie og grill mørbraden. Pensl mørbraden med marinaden et par gange undervejs, når den vendes. Lad mørbraden hvile ca. 10 minutter inden servering.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik