Bananroulade

1 stk.

Ingredienser

3 æg
175 g sukker
35 g kartoffelmel
2 spsk. hvedemel
2 spsk. usødet kakao
1 tsk. bagepulver
2½ dl piskefløde
1-2 bananer

Fremgangsmåde

Pisk æg og sukker sammen, til det er tykt og luftigt.
Kartoffelmel, mel, cacao og bagepulver blandes i.
Dejen bredes ud på bagepapir i bradepladen.
Bag ved 200 grader i 12 minutter. Tag ud af ovnen og lad den køle af.
Tag et stykke bagepapir og drys sukker på. Vend den bagte kage ud på det sukkerdryssede bagepapir.
Fjern forsigtigt bagepapiret.
Pisk fløden til skum og fordel det ovenpå kagen. Fordel skiver af banan ovenpå og rul så forsigtig sammen på den lange led.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik