header

Kartoffel-æggekage

4 pers.

Ingredienser

1 stort løg, finthakket
1/2 tsk. karry
1 squash i små tern
2 peberfrugter i små tern
300 g kartofler i små tern
1 1/2 dl vand
4 æg
1 tsk. bagepulver
1 dl mælk
salt, friskkværnet peber
1 bdt. purløg, klippet

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen på 200º.
Varm lidt olie op på en pande og sauter løg, til de bliver bløde, men uden de tager farve. Tilsæt karry og lad det svitse med i 1 minuts tid. Kom squash, peberfrugt og kartofler ved og svits et par minutter. Tilsæt vand, læg et låg på panden og kog til vandet er fordampet og kartoflerne er møre.
Pisk æg og mælk sammen med salt, friskkværnet peber og bagepulver.
Hæld æggemassen over grøntsagerne. Stil panden i ovnen (HUSK at tjekke at panden kan tåle det)og bag æggekagen færdig ca. 12-15 minutter eller til den er gylden. Drys purløg over.