Mocca Éclairs

Ingredienser

60 g. smør
1 1/4 dl. vand
60 g. mel
2 æg

Mokkacreme:
1 æggeblomme
1 spsk. florsukker
1 1/4 dl. piskefløde
pulverkaffe efter smag

Fremgangsmåde

Kom smør og vand i en gryde, kog detop. Tilsæt melet og pisk til dejen slipper gryden. Rør æg i et ad gangen, rør rigtig godt efter hvert.
Kom dejen i en pose, klip et lille hul og tryk dejen ud i aflange stykker på en bageplade.
Bages 20-25 min ved 200 grader, lågen må IKKE åbnes imens.

Creme:
Pisk æggeblomme og florsukker godt sammen. Pisk fløden stiv og bland den i. Smag til med pulverkaffe.

Flæk kagerne og kom fyldet i.
Overtrækkes med mokkaglasur, som er flormelis rørt op med en anelse stærk kaffe.

Comments

comments