Melonsalat

4 pers.

Ingredienser

1 feta blok, skåret i tern
1 Galia melon, skåret i tern
250 g røget svinemørbrad, skåret i strimler
300 g rød mangold salat eller anden salat, godt skyllet og slynget tør
2 persillerødder, skrællet og derefter skåret i “spåner” med kartoffelskrælleren
smør
olivenolie
lidt bredbladet persille, hakket
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Vend feta, melon, strimler af røget svinemørbrad og skyllede salatblade vendes sammen, krydr med salt og friskkværnet peber. Klar noget smør (uden den hvide del der lægger sig på bunden, når det smeltets) og varm det op sammen med olie. Kom de tynde spåner af pastinak i og lad dem stege til de er gyldenbrune.
Læg dem på papir til afdrypning, drys med hakket persille og groft salt.
Persillechipsen lægges oven på salaten lige inden servering.

Comments

comments