Oksekødsgryde

2 pers.

Ingredienser

200 g skært oksekød i tern
1 stort løg, hakket
2 fed hvidløg, knust og finthakket
2 spsk. majsstivelse
1 spsk. tomatpure
1 spsk. koncentreret oksebouillon
4 dl koldt vand
250 g champignon i kvarte
1 rød peberfrugt, i små tern
1 gulerod, i tynde skiver
salt og friskkværnet peber
olie til stegning

Fremgangsmåde

Varm olie op i en gryde, tilsæt kødet og lad det brune på alle sider, krydr med salt og friskkværnet peber. Tilsæt løg og champignon og lad dem stege med, til de bliver bløde, men uden at de tager farve. Tilsæt hvidløg og lad dem stege med i ½ minuts tid. Tomatpure tilsættes og røres godt ud i kødblandingen. Hæld 3 dl vand ved sammen med bouillon og lad retten simre i 20 minutter, under låg. Tilsæt peberfrugt og gulerod og lad det små simre til grøntsagerne er sprødmøre.
Majsstivelsen røres ud i resten af vandet og hældes i retten, så den jævner. Lad den koge igennem og smag til med salt og friskkværnet peber.
Server med en god kartoffelmos.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik