header

Kyllinge-/karrysuppe

2 pers.

Ingredienser

1 løg, finthakket
2 tsk. karry
1 dåse kokosmælk. godt rystet
6 dl vand
1½ spsk. flydende koncentreret hønsebouillon
2 kyllingebrystfileter skåret i strimler
3 spsk. majsstivelse
1 rød peberfrugt, i små tern
1 gulerod i julienne
3 forårsløg, fintsnittet i skrå skiver

Fremgangsmåde

Varm lidt olie op i en gryde og sauter løg i olien, til de bliver bløde, men uden at de tager farve. Kom karry ved og brænd den af i et ½ minuts tid. Tilsæt kokosmælk, 4 dl vand, kylling, salt, friskkværnet peber og bouillon. Rør majsstivelsen ud i de sidste 2 dl vand og
jævn suppen, lad det småsimre, til kyllingen er mør. Tilsæt peberfrugt, gulerod og forårsløg og lad grøntsagerne varme med, til de er møre, men stadig har bid. Smag til med salt og friskkværnet peber – server suppen sammen med brune, kogte ris.