Nudelsalat med broccoli

4 pers.

Ingredienser

1 pakke nudler
1 bdt broccoli
2 spsk sesamolie
3 skalotteløg i tynde skiver
1 bdt basilikum
1 spsk fishsauce
2 spsk soja
2 fed hvidløg
1 spsk. frisk ingefær, finthakket

Fremgangsmåde

Kog nudlerne som beskrevet på pakken og afkøl i lidt koldt vand.
Skær det groveste af broccolistokken og skræl resten af stokken. Del broccoli på langs gennem stokken og skær i tynde skiver. Varm sesom olie op i en wok eller en sauterpande og lynsteg broccoliskiverne. Efter et par minutter tilsættes de fintskivede skalotteløg, rør godt eller sving panden/wokken. Tilsæt de øvrige ingredienser og sving sammen med de afdryppede nudler, krydr med salt og peber og server.
Kan evt. serveres med store, stegte tigerejer, anden form for fisk, kylling eller kød.