Kyllingesuppe med spinat

4 pers.

Ingredienser

100 g feta i blok
1 skalotteløg, finthakket
3 stilke bladselleri i tynde stave
100 g friske spinatblade, godt skyllede
300 g kyllingeinderfilet
25 g smør
1½ liter hønsebouillon
125 g parboiled ris
2 spsk kartoffelmel
200 g champignoner i tynde skiver
½ dl japansk sojasauce

Fremgangsmåde

Skær osten i tern. Anret ost, skalotteløg og bladselleri i skåle hver for sig. Stil dem tildækket i køleskabet.
Suppe: Skær spinat i strimler. Skær kyllingekødet i meget tynde strimler. Lad smørret blive gyldent i en wok eller sauterpande. Brun kødstrimlerne ved kraftig varme i ca. 2 min. og tag dem op. Hæld bouillonen i gryden og bring den i kog. Tilsæt risene og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 minutter. Sluk for varmen. Drys kartoffelmel over kødet og bland det godt sammen. Kom kød og champignoner i suppen under omrøring (herefter må suppen ikke koge). Smag til med soja og tilsæt spinaten.
Server straks suppen sammen med ost, skalotteløg og bladselleri.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik