header

Kyllingefad med broccoli

4 pers.

Ingredienser

400 g kyllingeinderfileter
250 g champignoner, skåret i halve eller kvarter
300 g broccoli i små buketter og stilken i tynde skiver
salt, friskkværnet peber
½ liter mornaysauce
1 dåse hakkede tomater – afdryppet

Fremgangsmåde

Smelt smørret i en gryde ved høj varme uden at det bruner. Brun kyllingekødet, krydr med salt og friskkværnet peber. Tag dem af varmen. Steg så champignon til de bliver gyldne og den væde de afgiver, er kogt ind. Krydr med salt og friskkværnet peber. Fordel broccoli i et godt smurt fad. Læg kylling og champignon ovenpå. Bland MornaySauce og de drænede tomater og hæld sauceblandingen over grønsager og kylling. Bag retten midt i ovnen til grønsagerne er møre. Server straks med nykogte ris til.