header

Frisk pasta med kylling

2-3 pers.

Ingredienser

2 kyllingefilletter, skåret i tern
1 pakke frisk pasta
2-3 spsk. pesto
1 pakke bacon i tern
1 rødløg, finthakket
2 fed hvidløg, knust og finthakket
1 bakke cherrytomater, halveret
pinjekerner, ristet på en tør pande
salt, friskkværnet peber
hel parmesan, fintrevet
olie

Fremgangsmåde

Varm olie op på en pande og kom bacon på, lad det stege lidt. Når bacon begynder at tage farve, tilsættes kyllingestykkerne og det hele steger videre, til kyllingestykkerne er gennemstegte, krydr med salt og friskkværnet peber. Tilsæt løg og lad det stege med, til de begynder at tage farve. Tilsæt hvidløg og tomater, steg i et minuts tid, smag til og vend det hele godt sammen.
Kog pastaen efter anvisning på emballagen, til den er al dente. Hæld vandet fra og lad den dryppe af. Vend den friskkogte, varme pasta med pesto og kyllingeblandingen. Hæld i et fad, drys med lidt parmesan og de ristede pinjekerner.