header

Kyllingesalat med bulgur

4 pers.

Ingredienser

1 agurk, flækket på langs og udkernet, skåret i skiver
2 rødløg, skåret i tynde skiver
100 g soltørrede tranebær
450 g kyllingefilet, stegt og skåret i mindre stykker
2 dl bulgur
3 dl god bouillon
saft og skal af 1 økologisk citron
1 spsk. olivenolie
salt, friskkværnet peber
1 håndfuld persille, hakket
1 håndful mynte, hakket
50 g pinjekerner, ristede

Fremgangsmåde

Hæld bouillon i en gryde når det koger tilsættes bulguren. Lad det småkoge under låg i et kvarters tid. Lad det køle af i nogle minutter. Bland den letafkølede bulgur med citronskal, -saft, olivenolie, salt og friskkværnet peber.
Bland derefter rødløg, agurk, tranebær, persille, mynte og kylling i. Drys med de ristede pinjekerner og server med groft brød.