Kyllingesalat med bulgur

4 pers.

Ingredienser

1 agurk, flækket på langs og udkernet, skåret i skiver
2 rødløg, skåret i tynde skiver
100 g soltørrede tranebær
450 g kyllingefilet, stegt og skåret i mindre stykker
2 dl bulgur
3 dl god bouillon
saft og skal af 1 økologisk citron
1 spsk. olivenolie
salt, friskkværnet peber
1 håndfuld persille, hakket
1 håndful mynte, hakket
50 g pinjekerner, ristede

Fremgangsmåde

Hæld bouillon i en gryde når det koger tilsættes bulguren. Lad det småkoge under låg i et kvarters tid. Lad det køle af i nogle minutter. Bland den letafkølede bulgur med citronskal, -saft, olivenolie, salt og friskkværnet peber.
Bland derefter rødløg, agurk, tranebær, persille, mynte og kylling i. Drys med de ristede pinjekerner og server med groft brød.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik