Toscansk grønsagssuppe

4 pers

Ingredienser

3 modne tomater, skåret i tern
2 gulerødder skåret i små tern
140 g bacontern
100 g grønne bønner, skåret i mindre stykker
1 porre, i tynde ringe
100 g hestebønner, bælgede
2 stilke bladselleri, skåret i små tern
2 liter god hønsebouillon
150 g perlespelt
salt, friskkværnet peber
25 g god grøn pesto, færdigkøbt

Fremgangsmåde

Hæld bouillon i en gryde og tilsæt perlespelten, lad det koge i et kvarters tid, ved svag varme, under låg.
Steg bacon på en tør pande, til det bliver gyldent og sprødt. Lad det dryppe af på køkkenrulle.
Kom gulerødder, bladselleri, bønner og hestebønner i suppen, lad det koge i ca. 5 minutter. Tilsæt porre og tomat, kog i endnu et par minutter. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Hæld suppen op i dybe tallerkner eller skåle og server med pesto, et drys bacon og noget lækkert, groft brød.

Comments

comments