header

Omelet med spinat

4 pers.

Ingredienser

500 g modne San Marzanotomater, skåret i både.
100 g babyspinat, godt skyllet og slynget tør
1 bakke rucola, godt skyllet og slynget tør
1 pakke parmaskinke
6 æg
2 spsk. mælk
1 løg, finthakket
1 spsk. olie
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 180 grader.
Pisk æg, mælk, salt og friskkværnet peber sammen.
Varm lidt olie på en pande der kan tåle at komme i ovnen og sauter løgene til de bliver blanke og begynder at tage farve. Kom spinaten ved og varm, til den falder sammen. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Hvis din pande IKKE kan tåle at komme i ovnen, kan det hældes over i et ovnfast fad eller en lille bradepande.
Hæld æggemassen over og stil i ovnen i ca. 15-20 minutter, til æggemassen har sat sig og bliver gylden.
Tag ud af ovnen og pynt med tomater i både, parmaskinke og rucola. Server med lækkert rugbrød i tykke skiver.