Nem og enkel pasta

4 pers.

Ingredienser

2 spsk. små kapers, afdryppet
Blade fra 1 potte frisk basilikum, groft plukket
500 g modne San Marzano tomater, skåret i tern
saft og skal af 1 citron, økologisk
3 spsk. olivenolie af god kvalitet
300 g papardelle pasta (bredbåndet pasta), frisk
salt, friskkværnet peber
50 g hel parmesan, fintrevet

Fremgangsmåde

Kog pastaen i rigeligt, godt saltet vand, til den er al dente. Hæld vandet og lad det dryppe af.
Kom pastaen i et fad eller en skål og vend det med tomater, basilikum, citronsaft, -skal og kapers. Dryp med olivenolien, krydr med salt og friskkværnet peber. Vend det hele godt rundt Drys osten over og server.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik