Pasta med rejer, asparges og østershatte

2 pers.

Ingredienser

250 g frisk fettucine
6 frosne tigerrejer
200 g grønne asparges
100 g østershatte
2 spsk. majsolie
2 dl vand
2 spsk. soya
1 spsk. maizena
salt, peber

Fremgangsmåde

Pasta koges al dente. Rejerne koges i ca. 2 minutter i ganske lidt, letsaltet vand som gemmes. De pilles, skæres igennem på langs og den sorte tarm fjernes. Asparges skæres 3 gange diagonalt. Østershatte (skyl ikke, børst dem kun), svits dem i 1 minut i olie. “Reje-suppen” tilsættes vand indtil der er 2 dl, dernæst tilsættes soya. Maizena røres godt ud i væsken, som hældes over grønsagerne og koger 1-2 minutter. Vend rejer i saucen og bland forsigtigt med pastaen.

Comments

comments