Vagtler med mojosauce

2 pers.

Ingredienser

Sauce:
½ tsk. spidskommen
1 tsk. paprika
1 stort fed hvidløg, pillet
1 frisk rød chili, udkernet
½ rød peberfrugt, udkernet
salt, friskkværnet peber
½-3/4 dl olivenolie
1 spsk. hvidvinseddike

Desuden:
4 vagtler
olie
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne til saucen – undtagen olien – i en blender eller en foodprocessor. Kør til det hele er meget findelt. Hæld olien i lidt efter lidt, mens maskinen stadig kører på lav hastighed. Tilsæt så meget olie, så det bliver en glat sauce. Smag den til.
Klip vagtlerne op i ryggen og halver dem. Drys dem med salt og friskkværnet peber. Varm lidt olie op på en pande og steg dem i ialt ca. 12-15 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Server saucen til vagtlerne og gerne sammen med en god salat eller nogle lækre grøntsager.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik