header

Kyllingesalat

2 pers.

Ingredienser

2 hele kyllingelår (både over og under)
sellerisalt
2 stilke bladselleri, finthakket
5 grønne asparges, blancherede og skåret i mindre stykker
1 håndfuld vindruer uden sten, halveret
2 spsk. Hellmanns mayonnaise
lidt friskpresset citronsaft
toppen af bladselleri, hakket (pynt)
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kom kyllingelårene i en gryde med vand sammen med lidt sellerisalt og det meste af bladselleritoppen (gem lidt til pynt. Lad dem koge i godt ½ time eller til de er møre. Fisk dem op af vandet og lad dem afkøle. Når de kun er lune, kødet af benene og skind og ben kasseres. Skær kødet i tern.
Rør mayonnaise med salt, friskkværnet peber og lidt citronsaft. Vend bladselleri, asparges og vindruer ud. Til sidst vendes det kolde kyllingekød i og salaten smages til.
Rist noget lækkert brød og fordel kyllingesalaten på brødet. Pynt med finthakket selleritop.