Grillet and med spicy dip

2 pers.

Ingredienser

2 andebrystfileter
salt, friskkværnet peber

Spicy dip:
1/4 tsk. fennikelfrø
1/4 tsk. korianderfrø
½ tsk. sechuanpeber
1 tsk. flydende honning
½ dl friskpresset appelsinsaft
1/4 dl friskpresset citronsaft
3/4 dl tør hvidvin
1 spsk. olie

Fremgangsmåde

Tænd grillen, sæt den op til inddirekte grillning. Snid fedtet på andebrysterne i rudemønster, krydr andebrysterne med salt og friskkværnet peber. Når kullene er godt varme, grilles de med skindsiden nedad ved direkte varme, flyttes til inddirekte varme og grilles færdig.

Rist koriander, fennikel og sechuanpeber på en tør pande, til de begynder at afgive duft. Kom dem i en morter og knus dem. Bland vin, honning, citron- og appelsiinsaft, krydderier og olie sammen. Smag til og server dippen til de grillede andebrystfileter sammen med ris eller en god salat.

Comments

comments