header

Quinoasalat og Bøf Lindstrøm

2 pers.

Ingredienser

Salat:
100 g hel quinoa
1 avocado, skåret i tern
citronsaft
1 rødløg, finthakket
1 frisk, rød chili, udkernet og finthakket
4 spsk. god olivenolie
salt, friskkværnet peber

Desuden:
250 g hakket oksekød
2 tsk. kapers
1 stor spsk. løg, finthakket
2 skiver syltede rødbeder, skåret i små tern
salt, friskkværnet peber
smør

Fremgangsmåde

Skyl quinoa godt og lad den dryppe af. Kom den i en gryde med 1 1/4 dl vand og lidt salt, lad det koge i ca. 12 minutter, til vandet er opsuget.
Hæld quinoa på en tallerken og bred det ud, så det kan køle af.
Når det er afkølet, blandes det med avocado, cironsaft, løg, chili og olie. Krydr med salt og friskkværnet peber og vend det godt sammen.

Rør det hakkede kød med salt, friskkværnet peber, rødbeder, løg og kapers. Form til 2 bøffer og steg i lidt smør, til de er gennemstegte. Server med salaten.