Fiskefrikadeller med krydderurter

4 pers.

Ingredienser

1 god dl blandede krydderurter: dild, purløg og basilikum – hakket
1 løg, revet
2 spsk. mel
1 æg
1 dl mælk
salt, friskkværnet peebr
400 g torskefilet
olie til stegning

Fremgangsmåde

Gå torskefileterne efter, skær dem i mindre stykker og kom dem i en foodprocessor. Drys lidt salt i og start maskinen, kør til fileterne er hakket. Hæld farsen i en skål og rør løg og krydderurter i sammen med mel, æg og mælk. Krydr med lidt friskkværnet peber og stil i køleskab i ca ½ times tid.
Varm lidt olie op på en pande. Form fiskefarsen til frikadeller og steg dem i ca. 5-6 minutter på hver side, til de er møre. Server med en god remoulade, noget grønt og nye, kogte kartofler.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik