header

Super lækker kylling

2 pers.

Ingredienser

2 kyllingefilet
1 tsk. karry
1 tsk. sød chili
1 tsk. paprika
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. spidskommen
1 tsk. ingefær
1 tsk. koriander
3-4 tsk. olivenolie
1 dl. fløde
1 dl vand

Fremgangsmåde

Skær kylling i tynde strimler. Bland krydderierne i en lille skål og rør olivenolie i, så det bliver en tyk pasta. Vend kyllingestrimlerne i pastaen og lad det trække i 10 minutter.
Sæt ris over.
Kom kyllingestykkerne på en glohed pande uden fedtstof, svits ca. 5 minutter til der kommer skorpe på. Tag dem af panden og pak i stanniol, så de holder sig varme. Hæld fløde og vand i den tomme skål med krydderiresterne og få det sidste med inden væden hældes på panden. Væden koger ind mens risene koger færdig.
Hæld risene i et dybt fad og hæld saucen over. Kom kyllingestykker på og server.