header

Salat med emmentaler og kylling

4 pers.

Ingredienser

1 bakke blandede salater
2 kyllingebrystfilter
salt, friskkværnet peber
125 g god, kogt skinke, skåret i strimler
100 g emmentaler, skåret i små tern
½ dl olivenolie
1/4 dl hvidvinseddike
salt, friskkværnet peber
2 tsk. dijonsennep
2 tsk. flydende honning

Fremgangsmåde

Kom olie, eddike, sennep, honning, salt og friskkværnet peber i en meljævner eller et glas med skruelåg. Ryst det godt sammen.
Varm lidt olivenolie op på en pande, krydr kyllingefileterne med salt og friskkværnet peber – steg til de er netop møre. Lad dem køle lidt af, brug så 2 gafler til at rive kyllingefileterne i mindre stykker.
Kom salaten på et fad, fordel skinke, kylling og emmentaler ovenpå og dryp med dressingen. Server med noget godt brød.