Salat med emmentaler og kylling

4 pers.

Ingredienser

1 bakke blandede salater
2 kyllingebrystfilter
salt, friskkværnet peber
125 g god, kogt skinke, skåret i strimler
100 g emmentaler, skåret i små tern
½ dl olivenolie
1/4 dl hvidvinseddike
salt, friskkværnet peber
2 tsk. dijonsennep
2 tsk. flydende honning

Fremgangsmåde

Kom olie, eddike, sennep, honning, salt og friskkværnet peber i en meljævner eller et glas med skruelåg. Ryst det godt sammen.
Varm lidt olivenolie op på en pande, krydr kyllingefileterne med salt og friskkværnet peber – steg til de er netop møre. Lad dem køle lidt af, brug så 2 gafler til at rive kyllingefileterne i mindre stykker.
Kom salaten på et fad, fordel skinke, kylling og emmentaler ovenpå og dryp med dressingen. Server med noget godt brød.

Vi kan sammenligne det med stort tøj til mænd

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik