Stegt perlehønebryst

4 pers.

Ingredienser

250 g kryddertomater på stilk
8 stilke frisk timian
8 perlehønebryster med skind og ben
1 fed hvidløg i tynde skiver
lidt trøffelolie
olivenolie
Maldon salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Varm lidt olie op på en pande og brun perlehønebrysterne ved høj varme i et par minutter på hver side. Læg dem i et ovnfast fad sammen med tomaterne og drys kødet med salt, friskkværnet peber og timiankviste. Dryp tomaterne med olie og krydr med hvidløg, salt og friskkværnet peber. Sæt fadet i en 170 grader varm ovn i ca. 10-15 minutter til de er gennemstegte. Lad dem trække lidt og dryp dem så med lidt trøffelolie inden servering.

Wow, det kalder vi spændende læsning

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik