Salat med krebsehaler og vanilje

4 pers.

Ingredienser

1 bakke blandede salater, godt skyllet og slynget tør
1 avocado skåret i tern
lidt limesaft
150 g krebsehaler
salt, friskkværnet peber
1 bdt. dild, hakket
1 spsk. hvid balsamico
saft af ½ citron
korn af ½ stang vanilje af god kvalitet
1 dl avocadoolie
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Pisk avocadoolie, citronsaft, vaniljekorn, balsamico, salt og friskkværnet peber sammen – smag til.
Dryp avocado tern med lidt limesaft og vend godt rund. Vend dem med salat og dild. Vend krebsehalerne i, krydr med salt og friskkværnet peber – dryp med dressingen. Server med groft brød.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik