Thai fiskefrikadeller

ca. 24 stk.

Ingredienser

500 g faste, lyse fiskefileter uden ben
4 hakkede forårsløg
3 fed knust hvidløg
1 sammenpisket æg
1 spsk. hakket frisk koriander
1 spsk. fiskesauce
2 tsk. chilisauce
2 spsk. limesaft
1 tsk. reven limeskal
1 tsk. majsmel
100 g kogte basmati- eller jasminris
vegetabilsk olie til stegning

Fremgangsmåde

Kør fisk, forårsløg, hvidløg, æg, koriander, fiskesauce, chilisauce, limesaft. -skal og majsmel til en lind fars i en blender. Hæld farsen over i en skål, tilsæt ris og bland det hele godt. Varm 2 cm. olie op i en pande ved medium varme, kom nogle skefulde fars på panden og glat ud med en paletkniv. Steg fiskefrikadellerne gylne i 2 minutter på hver side. Dryp af på fedtsugende papir og server fiskefrikadellerne med det samme.
Server evt. sammen med sød chilisauce.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik