Kartoffelsalat med asparges

4 pers.

Ingredienser

1 galia melon, halveret, udkernet og skåret i tern
600 små, nye kartofler
lidt citronsaft
fintrevet skal af 1 citron (økologisk)
1 bdt. grønne asparges, det nederste knækket af
50 g frisk parmesan, fintrevet
salt, friskkværnet peber
lidt god ekstrajomfruolivenolie

Fremgangsmåde

Kom kartoflerne i en gryde med letsaltet vand og en lidt citronsaft. Kog dem til de er netop møre, pas på at du ikke giver dem for meget. Lad dem køle af.
Lad den revne citronskal tørre, indtil det skal bruges.
Grill asparges på en havegrill eller en godt varm grillpande, krydr med lidt salt og friskkværnet peber, skær dem i mindre stykker.
Vend de afkølede kartofler med aspargessnitter, melon, revet citronskal og parmesan. Dryp lidt olivenolie over og krydr med salt og friskkværnet peber.

Comments

comments