Kyllinge-/tranebærsalat

2 pers.

Ingredienser

2 håndfulde babyspinat, godt skyllet og slynget tør
75 g valnødder, ristet på en tør pande
50 g soltørrede tranebær, grofthakket
3 spsk. ekstrajomfruolivenolie
2 spsk. æblecidereddike
1 spsk. skalotteløg, finthakket
2 kyllingebrystfileter
salt, friskkværnet peber
50 g manchego ost (spansk ost), høvlet

Fremgangsmåde

Krydr kyllingefileterne med salt og friskkværnet peber. Varm olie op på en pande og steg dem, til de er netop gennemstegte. Skær dem i skiver.
Pisk eddike, olie, løg, tranebær, salt og friskkværnet peber sammen. Dryp dressingen over spinaten og vend godt rundt. Anret salaten på 2 tallerkner, fordel skiver af lun kylling, valnødder og høvlet manchego ost ovenpå. Server sammen med lækkert brød.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik