header

Kyllinge med sprød chili og cashewnødder

4 pers.

Ingredienser

2 spsk. olie
4 snittede, udkernede røde chili
3 fed hvidløg i skiver
500 g kyllingebryst i strimler
1 løg i skiver
1 spsk. østerssauce
1 spsk. fiskesauce
1 spsk. tamarindsauce
2 spsk. vand
2 tsk. farin
100 g ristede cashewnødder

Fremgangsmåde

Varm olie i en wok, tilsæt chili og hvidløg, sauter det gyldent og sprødt. Dryp af på fedtsugende papir. Kom endnu 1 spsk. olie i wokken og sauter kyllingestrimlerne og løg til kødet er gyldenbrunt og gennemstegt.
Rør saucer, vand og brun farin i panden og lynsteg i 2 minutter. Tilsæt nødder og bland det hele godt. Server retten med stegt chili og hvidløg på toppen