header

Hellefisk med kapersvinaigrette

2 pers.

Ingredienser

350 g hellefisk uden skind og ben
Maldon salt
smør

Kapers vinaigrette:
1 spsk. æblecidereddike
2 spsk. ekstrajomfruolivenolie
1 spsk. kapers
1 lille rødløg, finthakket
½ bdt. purløg, finthakket
1 æg, hårdkogt, finthakket

Desuden:
2 håndfulde blandede salatblade
lidt citronsaft
god olivenolie

Fremgangsmåde

Del hellefisken i 4 stykker, læg dem på en bageplade og kom små smørklatter og lidt salt på hver. Bag ved 175 grader i ca. 15 minutter, eller til den er netop gennembagt.
Rør eddike, olie, kapers, rødløg, purløg og æg sammen, krydr med salt og friskkværnet peber.
Vend salaten med lidt citronsaft og olie. Fordel vinaigretten på fiskestykkerne og server til salaten sammen med brød og citronbåde.