Rødkål med tranebær

6 pers.

Ingredienser

1 kg. rødkål
1 dl balsamico
2½ dl sød, koncentreret ribssaft
50 g andefedt eller halv andefedt og smør
4 spsk. brun farin
2 æbler skåret i små tern, med skræl
100 g friske tranebær, skyllede og afdryppede
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Fjern de yderste blade af kålen, halver den og fjern stokken. Skær kålen i kvarter og snit den fint – eller brug en foodprocessor.
Smelt andefedt i en gryde og svits kålen ved god varme i ca. 5 minutter, krydr med salt og friskkværnet peber – rør i det af og til. Tilsæt ribssaft, balsamico og brun farin, skru ned, læg låg på og lad det simre i ca. 20 minutter.
Vend æbletern og tranbær i,lad det simre i yderligere 10 minutter, smag til med salt og friskkværnet peber.

Køb dit næste sæt sportstøj lige her

Comments

comments