Hot oksegryde

4 pers.

Ingredienser

500 g okseklump i 1 cm. strimler
1 løg
1 courgette
olivenolie til bruning
2 dl god oksebouillon
1 tsk. maizenamel udrørt i 2 spsk. vand
salt, peber
Krydret fyld:
3 tørrede chilier eller 1 frisk
4 soltørrede tomater
150 g halvede cherrytomater eller 3 tomater i både
1 spsk. olivenolie
ca. 3 spsk. Sambal Oelek eller hot taco sauce

Fremgangsmåde

Fyld:
Skær de soltørrede tomater og chilipebre i tynde strimler. Bland med tomater, olivenolie og Sambal Oelek. Stil det til side.
Hak løg fint, flæk courgetten 4 gange på langs og skær i skiver på tværs. Rist løg og courgette gyldent i olie i en wok eller sauterpande. Hæld det over på en tallerken. Brun derpå kødstrimlerne i olie ved kraftig varme i mindre portioner ad gange. Kom løg og courgetter tilbage i panden og tilsæt bouillon. Kog retten igennem og maizenablandingen i. Bland det krydrede fyld i og giv retten et opkog.

Comments

comments