header

Lammekoteletter med squashsalat

4 pers.

Ingredienser

8 lammekoteletter, hvor benet er skrabet fri for kød
lidt olivenolie
2 fed hvidløg, presset
groft salt, friskkværnet peber

Squashsalat:
1 spsk. tørristede pinjekerner
250 g San Marzanotomater, halveret
250 g grønne bønner, kogte så de stadig har bid
2 squash i tynde skiver på langs
1 tsk. olivenolie
1 spsk. balsamico
groft salt, friskkværnet peber

Desuden.
1 kg. små, kartofler
1 tsk. tørret oregano
Maldon salt

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 225 grader varmluft.
Læg squashskiverne på en bageplade med bagepapir, drys dem med salt og friskkværnet peber og bag dem gyldne i ca. 8-10 minutter.

Dup kartoflerne i et rent viskestykke og vend dem med oregano og Maldon salt. Læg dem på en bageplade og bag dem i ca. 35 minutter, eller til de er møre og gyldne.

Bland squashskiverne med de kogte, afdryppede bønner, tomater, pinjekerner, olie, balsamico, salt og friskkværnet peber.

Bland hvidløg, lidt olie, salt og friskkværnet peber. Gnid lammekoteletterne godt ind i blandingen. Grill dem på en godt varm grillpande eller på en udendørsgrill, ca. 3 minutter på hver side, eller til de er som ønsket. Server dem straks sammen med kartoflerne og salaten.