Lasagne med varmrøget laks

2 pers.

Ingredienser

200 g varmrøget laks, uden skind
250 g friske lasagneplader
½ savoykål, fintsnittet
2 porrer i tynde ringe
2 fed hvidløg, i tynde skiver
2½ dl piskefløde
fintrevet muskatnød
salt, friskkværnet peber
50 g friskrevet parmesanost

Fremgangsmåde

Varm lidt olie op i en gryde og sauter kål og porrer, til det falder sammen, men det skal ikke tage farve, krydr med salt og friskkværnet peber. Tilsæt hvidløg, lad det sautere lidt med, igen uden at det tager farve. Tilsæt fløde, lad det koge ind til det bliver cremet, smag til med salt, friskkværnet peber og muskatnød.
Smør et lille ovnfast fad, kom lidt af grøntsagsblandingen på, så friske lasagneplader og halvdelen af laksen plukket i mindre stykker. Forsæt med endnu et lag, slut af med grøntsagsblanding og drys med friskrevet parmesan. Sæt i en 180 grader varm ovn og bag i 30-35 minutter. Server straks, gerne med lidt salat.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik