Sandwich med auberginer

3 pers.

Ingredienser

1 aubergine skåret i 1 cm. tykke skiver
lidt olie til stegning
3 fed hvidløg skåret i tynde skiver
groft salt, friskkværnet peber
lidt savoykål, fintsnittet
lidt god ekstrajomfruolivenolie
lidt friskpresset citronsaft
100 g semidried tomater i olie
1 kugle bøffelmozzarella, plukket i mindre stykker
1 god baguette

Fremgangsmåde

Rist aubergineskiverne i lidt olie på en varm pande, krydr med salt og friskkværnet peber og tilsæt hvidløg i tynde skiver. Tag dem af varmen.
Del baguette i 2 og flæk hver del på langs.
Vend fintsnittet savoykål i en blanding af lidt olie og lidt citronsaft. Fyld flutes med kål, aubergineskiver, mozzarella og semidriedtomater. Krydr med salt og friskkværnet peber og server straks.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik