Salat med perlespelt og hokaido

4 pers.

Ingredienser

250 g perlespelt
½ hokaido græskar, skrællet, udkernet og skåret i tern
2 spsk. olivenolie
saft af ½ citron
1 tsk. frisk, rød chili, finthakket
1 stor håndfuld friske spinatblade, godt skyllede og slynget tør
4 spsk. ristede græskarkerner
Dressing:
3 spsk. æbleeddike
1 fed hvidløg, presset
2 spsk. olivenolie
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kog perlespelt i letsaltet vand efter anvisning på emballagen.
Når de er færdigkogte, hældes de i en skål, så de kan dampe lidt af, de skal være helt afkølede når de blandes med de andre ingredienser.
Kom olien på en pande og steg græskarternene til de er møre, ca. 5 minutter, krydr med salt, friskkværnet peber, citronsaft og chili. Kom det på en tallerken og lad det afkøle.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen, smag den til.
Bland perlespelt med de stegte græskartern, dressingen, græskarkerner og frisk spinat. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik