Lækker, grillet salat

4 pers.

Ingredienser

1 bdt. sølvbeder
1 bdt. grønne asparges
1 bdt. forårsløg
1 håndfuld bredbladet persille
2 modne bøftomater
10 røde cherrytomater
10 gule cherrytomater
1 rødløg, skåret i både
olivenolie
Maldon salt, friskkværnet peber
2 spsk. rødvinseddike
2 skiver hvidt brød

Fremgangsmåde

Skær bøftomater i mindre stykker. Halver cherrytomaterne.
Bland olivenolie, salt, friskkværnet peber og rødvinseddike. Dryp det over tomater og rødløg, lad det stå og trække i ½ time.
Flæk forårsløg på langs og grill dem på en godt varm grillpande eller på en udendørs grill sammen med asparges. Bland det med tomaterne og vend persille og sølvbede i ved servering. Krydr med salt og friskkværnet peber.

Smuld brødskiverne og steg det i lidt olivenolie, krydr med salt og friskkværnet peber til det bliver gyldent. Lad det dryppe af på køkkenrulle og drys det over salaten lige inden servering.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik