Kyllingepakker

4 pers.

Ingredienser

500 g kyllingefilet
salt, friskkværnet peber
1 spsk. olie
1 løg
150 g babyspinat
2 tomater
125 g frisk mozzarella
4 små sorte oliven
4 tsk. olivenolie
4 stykker bagepapir på hver 40 x 40 cm.
12 papirclips af metal.

Fremgangsmåde

Krydr kyllingefileterne med salt og friskkværnet peber. Brun den i olie på en pande. Tag dem af varmen. Hak løg og svits kort på panden, kom spinaten på og vend det rundt, til det er faldet sammen. Fordel løg- og spinatblandingen på bagepapirstykkerne. Læg kyllingefileterne over.
Skær tomater, oliven og mozzarella i tynde skiver og fordel det over kyllingen. Dryp med 1 tsk. olivenolie på hver og krydr med salt og friskkværnet peber.
Fold papiret op omkring fyldet. Fold det sammen langs kanterne, så der dannes en halvmåne. Sæt evt. 3 papirclips i. Sæt i en 200 grader varm ovn i 25 minutter. Server pakkerne mens de stadig er lukkede.
Stil friskhakket basilikum på bordet. Server sammen med kogt frisk pasta rørt med pesto.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik