header

Kyllingepakker

4 pers.

Ingredienser

500 g kyllingefilet
salt, friskkværnet peber
1 spsk. olie
1 løg
150 g babyspinat
2 tomater
125 g frisk mozzarella
4 små sorte oliven
4 tsk. olivenolie
4 stykker bagepapir på hver 40 x 40 cm.
12 papirclips af metal.

Fremgangsmåde

Krydr kyllingefileterne med salt og friskkværnet peber. Brun den i olie på en pande. Tag dem af varmen. Hak løg og svits kort på panden, kom spinaten på og vend det rundt, til det er faldet sammen. Fordel løg- og spinatblandingen på bagepapirstykkerne. Læg kyllingefileterne over.
Skær tomater, oliven og mozzarella i tynde skiver og fordel det over kyllingen. Dryp med 1 tsk. olivenolie på hver og krydr med salt og friskkværnet peber.
Fold papiret op omkring fyldet. Fold det sammen langs kanterne, så der dannes en halvmåne. Sæt evt. 3 papirclips i. Sæt i en 200 grader varm ovn i 25 minutter. Server pakkerne mens de stadig er lukkede.
Stil friskhakket basilikum på bordet. Server sammen med kogt frisk pasta rørt med pesto.