Fiskepakker med grønsager

4 pers.

Ingredienser

600 g fileter af lyssej eller kuller
salt, friskkværnet peber
citronsaft
1 courgette
2 gulerødder
1 porre
salt, friskkværnet peber
1½ dl bouillon
20 g smør
4 stykker bagepapir på 40 x 40 cm.

Fremgangsmåde

Krydr fisken med salt og friskkværnet peber og dryp citronsaft over.
Skær courgette og gulerødder i tynde stænger. Skær porren i strimler.
Fordel grønsagerne i firkanter på bagepapiret, krydr med salt og friskkværnet peber. Hæld 1/4 af bouillonen over grønsagerne i hver pakke. Læg fisken over og kom smørklatter på.
Fold papiret henover og fold enderne sammen som på en gave. Bøj dem om bagpå, så pakkerne bliver flade.
Læg dem i en bradepande og kom i en 200 grader varm ovn i 20 minutter.
Server med nye kartofler drysset med persille.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik