header

Rejecocktail med mango

4 pers.

Ingredienser

200 g store grønlandske rejer, pillede
1 moden mango i små tern
1 agurk, udkernet og skåret i små tern
1 pænt stor skive sød og saftig vandmelon, udkernet og skåret i små tern
1 avokado, skåret i små tern og dryppet med lidt limsaft
½ frisk, rød chili, udkernet og finthakket
4 spsk. friskpresset limesaft
1 spsk. korianderfrø
1 håndfuld koriander- eller persilleblade, hakket
1 stilk citrongræs, fintrevet
groft salt, friskkværnet peber
blandede krydderurter, f. eks. karse, purløg og dild – hakket
færdigkøbte croutoner

Fremgangsmåde

Bland alle de udskårne frugt og grøntsager med rejerne, anret i 4 skåle.
Kom chili, limesaft, korianderfrø og persille/koriander i en blender/foodprocessor og kør det sammen. Smag til med fintrevet citrongræs, salt og friskkværnet peber. Dryp dressingen over rejesalaten, server evt. rest til.
Pynt med hakkede krydderurter og server med lækkert brød.