Provencalsk pastasalat

4 pers.

Ingredienser

2 fennikel, skåret i mundrette stykker
1 løg i både
2 røde peberfrugter, skåret i mundrette stykker
1 aubergine, skåret i mundrette stykker
10 hele fed hvidløg
750 g San Marzano tomater
havsalt, friskkværnet peber
2 spsk. olivenolie
2 tsk. provencekrydderi
3 tsk. sherryeddike
frisk basilikum
frisk oregano
300 g stenovnbagt ciabatta, skåret i mundrette stykker

Fremgangsmåde

Vend fennikel, løg, peberfrugt, aubergine, hvidløg og brød med tomater, olivenolie, salt, friskkværnet peber og provencekrydderi. Bred det ud i et jævnt lag på en bageplade, beklædt med bagepapir. Bag dem gyldne og sprøde ved 200 grader varmluft i ½ time, vend rundt i det et par gange undervejs.
Kog pasta al dente i rigeligt, godt saltet, vand. Hæld vandet fra og lad det dryppe af. Vend den friskkogte pasta med de bagte grøntsager, vineddike og krydderurter. Smag til med salt og friskkværnet peber. Server straks.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik