header

Kyllingesalat med butternut squash

4 pers.

Ingredienser

350 g butternut squash i grove stykker
1/4 – ½ tsk. røget paprika
groft salt, friskkværnet peber
2 kyllingebrystfilet, skåret i mindre stykker
2 stilke bladselleri, fintsnittet
1 bakke salatskud
8 soltørrede tomater, skåret i mindre stykker
1 glas grillede artiskokker, afdryppet
et par håndfulde croutoner
lidt friskpresset citronsaft
100 grønne linser fra Puy
lidt olie

Fremgangsmåde

Kog linserne efter anvisning på emballagen, hæld vandet fra og lad dem dryppe af.
Varm lidt olie op på en pande og rist squash, under omrøring, til det er netop mørt. Krydr med røget paprika, salt og friskkværnet peber. Tag det af, steg kyllingekødet til det er netop gennemstegt, krydr med salt og friskkværnet peber.
Bland alle ingredienserne til salaten, smag til og dryp med lidt friskpresset citronsaft. Server med lækkert brød.