header

Lasagne med blandede svampe

2 pers.

Ingredienser

ca. 200 g friske lasagneplader
800 g blandede svampe, skåret i grove stykker
4 fed hvidløg i tynde skiver
blade fra 6 kviste timian, hakket
250 g mascapone
havsalt, friskkværnet peber
50 g friskrevet parmesanost
2 håndfulde blandede salatblade, godt skyllede og slynget tør
lidt god ekstrajomfruolivenolie
lidt balsamico

Fremgangsmåde

Varm lidt olie på en pande og rist svampene til de bliver let gyldne, krydr med salt og friskkværnet peber. Tilsæt hvidløg og timian og ladet dem stege lidt med, men hvidløgene må ikke tage farve. Hæld mascarpone ved og lad det hele blive cremet, krydr med salt og friskkværnet peber.
Læg lasagneplader og svampeblandingen lagvis i et letsmurt ovnfast fad. Drys til sidst med parmesan og bag ved 175 grader i ca. 35 minutter, til lasagnen er gylden.
Dryp salaten med olivenolie og balsamico, krydr med lidt salt og friskkværnet peber og server til lasagnen.