Oksekødsgryde

2 pers.

Ingredienser

400 g oksekød i tern
1 løg, hakket
2 dl vand
2 søde kartofler, skrællet og skåret i tern
friskpresset limesaft
4 dl kokosmælk
salt, friskkværnet peber
plukket koriander eller bredbladet persille
1 frisk, rød chili, udkernet og skåret i strimler
1 frisk, rød chili, udkernet og finthakket

Fremgangsmåde

Varm olie op i en gryde og brun kødet godt på alle sider, så det får en stegeskorpe, krydr med salt og friskkværnet peber. Tilsæt løg og lad det sautere med, til det bliver klart, men uden at det tager for meget farve. Hæld kokosmælk og vand ved, skru ned, læg låg på og lad det simre i ca. 45 minutter. Tilsæt søde kartofler og lad det simre i endnu ½ time uden låg, til kød og kartofler er møre. Smag saucen til med limesaft, salt og friskkværnet peber. Server med friskkogte, brune ris og drysset med chili og koriander/persille.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik