Laksepostej

6 pers.

Ingredienser

300 g laksefilet uden skind og ben
lidt friskrevet muskatnød
1 bdt. dild, hakket
1 æg
4 dl piskefløde
1 spsk. kapers
lidt smør
200 g laks i strimler
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kom laksefilet i en foodprocessor sammen med salt, friskkværnet peber, muskat, dild og æg. Start maskinen og hæld fløden i lidt efter lidt.
Læg halvdelen af farsen i en smurt form. Fordel kapers og laksestrimler ovenpå, dæk med resten af farsen. Dæk formen til med bagepapir. Sæt i et vandbad og så i en forvarmet ovn ved 170 grader i ca. 1 time. Tag ud og lad den køle lidt af. Dæk til og stil køligt til næste dag. Server med rødbedespirer, creme fraiche og lækkert brød.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik