header

Fiskepostej med bacon

6 pers.

Ingredienser

500 g torskefilet
5 skiver bacon
1 løg, grofthakket
2 æggehvider
2½ dl piskefløde
1 spsk. god pesto fra glas
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Tag 125 g fisk fra.
Skær resten af fisken i grove stykker og kom i en blender/foodprocessor sammen med 2 skiver bacon, løg, æggehvider, salt og friskkværnet peber. Sæt maskinen igang og tilsæt fløden lidt efter lidt. Læg 2 skiver bacon i en smurt form, hæld halvdejen af farsen i, læg tern af den fratagne fisk på. Rør resten af fiskefarsen med pesto og kom den i formen. Læg den sidste skive bacon over. Dæk formen med bagepapir, sæt i et vandbad og sæt i en 170 grader varm ovn i ca. 1 time. Tag den ud og lad den køle lidt af. Dæk til og stil koldt til næste dag. Server ovenpå blandede salatblade med tomatbåde og lækkert brød til.