header

Kyllingepostej

6 pers.

Ingredienser

350 g hakket kyllingekød
150 g hakket svinekød
lidt friske esdragonblade, hakket
2 æg
½ dl calvados (æblebrændevin)
1 dl god æble cider
1 aromatisk, fast æble, skåret i tern
lidt citronsaft
100 g kyllingefilet i strimler

Fremgangsmåde

Rør de to slags kød sammen og tilsæt så salt, friskkværnet peber og esdragon. Rør derefter æg, calvados og cider i. Rør i farsen, til det hele er godt blandet. Dryp æbleternene med citronsaft.
Læg halvdelen af farsen i en postejform eller en lille brødform. Ovenpå lægges æbletern og strimler af kyllingefilet. Dæk med resten af farsen. Sæt formen i vandbad i en 180 grader varm ovn i ca. 1 time. Tag den ud og lad den køle lidt af. Dæk den til og stil køligt til næste dag. Server med finthakket æble, cornichoner, lidt frisk esdragon og lækkert brød.