Kyllingepostej

6 pers.

Ingredienser

350 g hakket kyllingekød
150 g hakket svinekød
lidt friske esdragonblade, hakket
2 æg
½ dl calvados (æblebrændevin)
1 dl god æble cider
1 aromatisk, fast æble, skåret i tern
lidt citronsaft
100 g kyllingefilet i strimler

Fremgangsmåde

Rør de to slags kød sammen og tilsæt så salt, friskkværnet peber og esdragon. Rør derefter æg, calvados og cider i. Rør i farsen, til det hele er godt blandet. Dryp æbleternene med citronsaft.
Læg halvdelen af farsen i en postejform eller en lille brødform. Ovenpå lægges æbletern og strimler af kyllingefilet. Dæk med resten af farsen. Sæt formen i vandbad i en 180 grader varm ovn i ca. 1 time. Tag den ud og lad den køle lidt af. Dæk den til og stil køligt til næste dag. Server med finthakket æble, cornichoner, lidt frisk esdragon og lækkert brød.

Comments

comments