Marineret kyllingespyd

4 pers.

Ingredienser

500 g kyllingebrystfilet, skåret i halvstore tern
1 frisk, rød chili uden kerner, finthakket
3 fed hvidløg, presset
1 spsk. ingefær, fintrevet
1 tsk. karry
1 spsk. olivenolie
1 tsk. brun farin
2 spsk. fishsauce
lidt salt og lidt friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Bland chili, hvidløg, ingefær, karry, olivenolie, brun farin og fishsauce. Kom kyllingeternene ned i en frysepose og hæld marinaden ned i. Masser marinaden godt ind i kødet og læg det i køleskab i mindst 4 timer, helst natten over.
Sæt kødet på spyd, hvis der bruges træspyd skal de ligge i blød i koldt vand i mindst ½ time inden. Grill kødet på en grillpande eller på en udendørsgrill. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber.

Comments

comments