header

Koteletter i fad

8 pers.

Ingredienser

3 løg i smalle både
3 squash i grove stykker
2 kg. nakkekoteletter
olivenolie
groft salt, friskkværnet peber
2 dl dijonsennep
1 liter piskefløde
4 dl hønsebouillon
2 bdt. dild, hakket

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 180 grader. Krydr koteletterne godt med salt og friskkværnet peber. Varm olie op på en pande og brun koteletterne godt på begge sider, tag dem af og dæk dem til.
På den sammen pande, steges løg og squash i et par minutter, under omrøring, krydr med salt og friskkværnet peber. Kom 2 spsk. sennep ned til grøntsagerne sammen med fløde og bouillon. Bring det i kog, smag til og hæld det hele over i et stort fad eller en bradepande, som koteletterne kan være i. Smør hver kotelet med lidt sennep, læg dem ovenpå grøntsagerne og fordel dild ovenpå. Sæt i ovnen og bag i 15-20 minutter. Server med en god salat, lækkert brød og ris.