Tournedos med bagte grøntsager

4 pers.

Ingredienser

4 bøffer af oksemørbrad a 175 g pr. stk.
4 skiver bacon af god kvalitet
Maldon salt, friskkværnet peber
2 røde peberfrugter i grove stykker
½ frisk, rød chili i tynde skiver
1 squash i tykke skiver (3 cm.)
1 helt hvidløg, delt i fed med med skal på
75 g pinjekerner
½ dl olivenolie
1 stor håndfuld basilikum, hakket
smør og olie til stegning

Fremgangsmåde

Kom peberfrugt, squash, chili, pinjekerner og hvidløgsfed i et fad. Hæld olivenolie over og vend det hele godt rundt. Krydr godt med salt, friskkværnet peber og hakket basilikum. Sæt i en 170 grader varm ovn i 30-40 minutter.
Vikl baconstykkerne om bøfferne. Varm smør og olie op på en pande og brun bøfferne godt hele vejen rundt, så bacon bliver gyldent og sprødt. Steg dem derefter 1 minut på hver side, krydr dem med salt og friskkværnet peber og læg dem i et ovnfast fad. Giv dem 180 grader i 5 minutter, eller til de er som ønsket. Anret bøfferne med de bagte grøntsager og friskkogt pasta af god kvalitet, der er kogt al dente. Server straks.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik